Implantatprotese-tryklåsprotese

Gumme- og mundforhold kan gøre det umuligt at styre en aftagelig protese

Nogle mennesker kan ganske enkelt ikke vænne sig til tanken, at “tænderne” ikke sidder urokkeligt fast. Til personer der ikke har naturlige tænder tilbage, men stadig ønsker en protese der sidder fast kan en implantatprotese være en god løsning.

Implantater er kunstige tandrødder, som kan sættes ind i kæbeknoglen

Den enkelte kunstige tandrod er fremstillet af titanium i form af en lille skrue, som vokser sammen med kæbeknoglen. I kæben indsættes der fra 2-6 implantater alt efter behov. Tandimplantater er det nærmeste, man kan komme sine egne tænder.

Implantatprotesen fastholdes af implantater i kæbeknoglen og med tryklåse i selve protesen som man så klikker fast ved at protesen trykkes ned på implantatet med et klik hvor på den “låser” og herefter sidder godt fast. Protesen er aftagelig som andre proteser og kan laves til både overkæbe og underkæbe.

Selve implantat operationen foretages af kirurgiske specialtandlæger. Der er flere og flere, der får foretaget implantatbehandling, da det er en behandling, som har givet mange mennesker virkelig forøget livskvalitet, og for de allerflestes vedkommende er resultatet livsvarigt.

Ikke alle mennesker kan få implantater da ikke alle har knogle nok til det. Hvis man går med tanken om at få lavet implantater så kontakt først og fremmest tandlægen for en nærmere undersøgelse.

Bestil tid

Ring til os i dag

+45 75 15 74 88

Vi står klar til at hjælpe dig