Tandproteser

Hvad koster det?

Du kontakter os pr. telefon, for et gratis og uforpligtende undersøgelse og her ud fra bliver der lagt en behandlings plan på den protese løsning der passer præcis til dig samt et prisoverslag.

Vi har prisaftale med Esbjerg Kommune. Er du pensionist og berettiget offentligt tilskud via medicin kort kan du få op til 85 % i tilskud til nye tandproteser-vi har de nødvendige ansøgnings papirer her på klinikken, og hjælper gerne med at udfylde dem.

Hvor længe holder en tandprotese?

Sliddet på tandproteserne er meget forskelligt fra person til person og der sker løbende små ændringer i munden gennem hele livet og protesen kan med tiden komme til at passe dårligere og dårligere. Hvis man lider et stort vægttab i forbindelse med sygdom eller anden årsag, kan der ske yderligere et svind af gummerne.

Det kan betyde at protesen bliver vanskeligere at tygge med, at protesen kan gå løs når man taler, eller give smerter og gener i mundhulen.

Dette betyder ikke i alles tilfælde at der skal en ny protese til-hvis tandprotesen ikke er totalt slidt ned på tænderne, kan man nøjes med at” underfore” tandprotesen det vil sige at forny bunden i din nuværende protese, så den kommer til at passe optimal mod gummerne igen.

Vi fremstiller også diverse skinner:

  • Bløde bideskinner i forskellige tykkelser.
  • Hårde bideskinner til folk med tandskæren eller skal have en bidhævning.
  • Sport skinner f.eks. til håndbold, hockey, ishockey etc.

Bestil tid

Ring til os i dag

+45 75 15 74 88

Vi står klar til at hjælpe dig