Special klinikken for tandteknik er overtaget gennem generationer, vi er femte generation og vi yder stadig det bedste for at opretholde det gode ry og omdømme samt kvaliteten på materialerne helt i top. Vi arbejder tæt sammen med din tandlæge for at finde den helt rigtige protese løsning der passer netop til dig.

Hos Kalodent sætter vi kunden i fokus og fremstiller din individuelle tandprotese i tæt samarbejde med dig. Vi gennemgår løbende efter-/videreuddannelse for at sikre vore kunder de bedste metoder, processer og materialer, for at fremstille tandproteser der ser så naturligt ud som overhovedet muligt. Vor højeste prioritet er et nært samarbejde med vore kunder for på den måde at opfylde individuelle krav og ønsker i det omfang det er muligt. . Vi fremstiller selv tandprotesen på klinikken og på eget laboratorium, fra det første aftryk til den endelige tandprotese.2XAnne Mette

Vi arbejder også tæt sammen med din tandlæge netop for at finde den helt rigtige protese løsning, har du ikke en tandlæge hjælper vi gerne med at finde en og vi har også kontakt til tandlæger der er specielt gode til hvis du har tandlægeskræk.

På klinikken møder du 2 x Anne Mette, som begge uddannet kliniske tandteknikere, som sætter en ære i at fremstille den bedst mulige protese løsning som netop passer til dig.

Vi fremstiller alle former for tandproteser.

Et smukt smil er livskvalitet.

Klinikken er placeret i Esbjerg -Sædding tæt ved Sæddingcentret, hvor der er rigtig gode bus forbindelser samt vi har egen handikap venlig parkeringsplads lige ved døren i stueplan.